Bruiloft Drenthe Overijssel

Visagie, haar en fotografie voor
jouw bruiloft

Mooibewust verzorgd en ontzorgd jouw gehele look en foto’s op de mooiste dag van je leven. Manon en Mieke zijn op elkaar ingespeeld en zorgen zo voor een perfect begin van de bruiloft. Mooibewust is gespecialiseerd in bruidsvisagie, haar en fotografie. 

mooibewust

De allermooiste versie van jezelf

Mooibewust is de specialist op het gebied van bruidsvisagie, haar en fotografie. Met al ruim 4 jaar ervaring staan wij voor jou klaar. Mooibewust bestaat uit een fotografe en muah styliste. Een hecht en ervaren koppel. Samen zorgen wij voor het gehele plaatje. Met veel liefde en eigen wensen creëren wij de unieke look voor jouw bruiloft. Vervolgens straal jij de gehele dag en sta je prachtig op alle foto’s. 

Kan Mooibewust jou en je familie een onvergetelijke dag verzorgen? Wij kunnen niet wachten!

Bruiloft visagie en fotografie
Bruidsvisagie en haar Coevorden
Bruiloft visagie en fotografie
Bruidsvisagie en haar Coevorden
Bruidsvisagie en haar Drenthe Overijssel

Bruidsvisagie en haar

Voor zowel het haar als de make-up geldt dat er eerst een voorbereiding en proefsessie plaatsvindt, zodat jouw haar en make-up op jouw speciale dag helemaal perfect zit en je niet voor verrassingen komt te staan. Jouw wensen staan ​​hier altijd centraal.

Tijdens de proefsessie kijken we samen welke bruidsmake-up en welk bruidskapsel het beste bij jou past. Van een natuurlijk look tot aan full glam. Alles is mogelijk.

Trouwfotograaf Drenthe Overijssel

Trouwfotograaf

Mieke maakt pure foto’s die zijn eigen verhaal vertellen. 

Mieke is gespecialiseerd in trouwfotografie en staat overal klaar op jullie dag. Zo is ze ook flexibel, professioneel en denkt ze graag mee. Want met elkaar maken wij het mooiste resultaat. 

Mieke legt jouw bruiloft vast zonder dat je last hebt van een fotograaf in je ooghoek. Ze brengt een ontspannen en spontane sfeer met zich mee en zorgt ervoor dat alles ook zo wordt vastgelegd. 

Geniet je hele leven na met alle foto’s, een prachtig fotoboek en zelfs een usb-stick met jullie namen erop.

Voordat Mieke jullie bruiloft uniek vastlegt maakt ze graag kennis om de dag door te bespreken.

Bruiloft visagie en fotografie
Bruiloft visagie en fotografie
Bruiloft visagie en fotografie

Ook ontspannen en stralend de bruiloft beleven?

Bruidsvisagie en haar Coevorden
Bruidsvisagie haar en fotografie Drenthe Overijssel

Alles voor de perfecte bruiloft

We maken graag kennis om alles door te bespreken en natuurlijk elkaar ook te leren kennen. Het is belangrijk dat de sfeer goed zit en er geen ongemakken zijn op de bruiloften. Manon komt ook graag langs voor een proef sessie voor de visagie en het haar.

Speciaal voor jou zijn er verschillende pakketten samengesteld. Zo kan je zelf kiezen wat past bij jouw bruiloft. Willen de bruidsmeisjes ook visagie? Is de fotograaf de gehele dag aanwezig? Zo zijn er nog meer opties en keuzes. Welk pakket past bij jou?

 

Klik hier voor de pakketten.