Profielfoto's en zakelijke portretten

Profielfoto's en
zakelijke portretten

De eerste indruk is belangrijk. Zeker nu alles online is. Zorg voor krachtige en professionele foto’s. Dit geeft een vertrouwd gevoel. Ook zorgt dit ervoor dat je langer blijft hangen bij bedrijven/ondernemers of concurrenten. Hoe goed zijn jouw profielfoto’s op Social media of op je CV?

Haar en visagie

Om jou zo zelfverzekerd en stralend mogelijk vast te leggen verzorgen wij de gehele look. Van kledingtips tot aan een krachtige look.

Fotografie

In een professionele studio schieten wij diverse foto's die passen bij jouw karakter en vak. Iedereen is fotogeniek ook jij. Wij helpen bij poses en looks. Geen zorgen.
Profielfoto's en zakelijke portretten

Klaar om professioneel online te gaan?

Of je net begint in je loopbaan of al ruime ervaring hebt. Een krachtige, recente (sollicitatie)foto is nog altijd the key to succes.

Onze werkwijze

Stap professioneel het werkveld in

Klaar om professionele en krachtige foto’s te gaan maken voor jouw CV, solliciatie of LinkedIn? Wij wel!

1

Pakket kiezen

Wij bieden diverse pakketten aan. Zo kan je zelf kiezen wat je graag wilt. Wil je enkel een foto? Of met gehele styling en visagie erbij? Het is geheel aan jou.

2

Welkom in de studio

Zodra je het pakket hebt gekozen en een shoot hebt geboekt ben je welkom in de studio! Mooibewust maakt foto’s en looks in een ontspannen en spontane sfeer.  

3

Oplevering

Na de shoot ontvang je binnen 14 dagen de foto’s digitaal. Jouw professionele foto’s zijn daarna klaar om gepubliceerd te worden! 

Profielfoto's en zakelijke portretten

Overtuigend, krachtig en professioneel

gegarandeerd succes