zwangerschapsshoot Drenthe Overijssel

Zwangerschapsshoot inclusief visagie en haar

Mooibewust legt jouw zwangerschap op een professionele en magische manier vast. Met speciale maternity kleding en styling wordt dit de meest prachtige shoot ooit. zwangerschapsshoot Drenthe Overijssel in de studio.

Visagie en haar

Visagie en haar

Visagie en haar maakt deze shoot helemaal compleet. Geen glimmende huid, continu bijwerkingen voor het beste resultaat en de look geheel naar wens. Jij verdient een moment voor jezelf samen met de baby.

Zwangerschapsshoot Coevorden, Drenthe Overijssel
Zwangerschapsshoot Coevorden Drenthe
Zwangerschapsshoot Coevorden Drenthe

Zwangerschapsshoot Drenthe Overijssel

De shoot die jij verdient als moeder.

Vergeet deze bijzondere en prachtige tijd niet vast te leggen. Kijk terug op jouw zwangerschap en zet de tijd even stil. Wij maken professionele foto’s in de studio in een ontspannen setting. 

Maternity kleding

Mooibewust beschikt over speciale doeken en kledingstukken. Deze zijn geheel gratis te leen.

Visagie

Voor de shoot wordt er een moodboards gemaakt en de wensen doorgesproken over de look. Mooibewust houdt rekening met allergieën.

haar styling

Krullen, opsteken of een staart? Mooibewust styled jouw haar zoals jij het wilt. Dit wordt voor de shoot besproken.

Fotoshoot

Tijdens de fotoshoot nemen we de tijd en helpt Mooibewust met poses en looks. Tijdens de shoot worden er verschillende outfits en looks vastgelegd.
Zwangerschapsshoot Coevorden, Drenthe Overijssel
zwangerschapsshoot inclusief visagie

Alles voor het beste resultaat.

Shoot geboekt? Superleuk! Voordat het zover is bespreken we graag de wensen door. (Dit gaat per mail/app/telefonisch). We maken een moodboard op maat zodat de look en wensen duidelijk zijn. Ook heb je dan een goed beeld bij wat de bedoeling is.

Is het zover? We kunnen niet wachten om jou (en eventueel je vriend/man) te verwelkomen in de fotostudio! Zorg dat je geen make-up draagt. Ook adviseren we om je haar 1 dag niet gewassen te hebben. Dit zorgt voor voldoende stevigheid. Tijdens de shoot verzorgen wij alles en gaan we shooten in een ontspannen sfeer.

Na de shoot krijg je binnen 14 dagen de foto’s te zien in een online galerij. Vanuit de galerij kan je zelf aangeven welke foto’s je graag wilt hebben in hoge kwaliteit zonder watermerk. (Alle foto’s is ook mogelijk). Daarna kan je de foto’s delen en eventueel laten bedrukken! Wees trots op je zwangerschap en kijk voor altijd terug op deze bijzondere tijd.

Leg jij deze bijzondere tijd ook vast?

leg de tijd stil en laat jezelf stralen